top of page
Fästpunkt 1

Om oss


I centrala Älvsjö hittar du oss på Älvsjo Hudmottagning. Vi är specialister på hudförändringar och hudbesvär. I vårt team arbetar legitimerade hudläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, laserterapeuter och hudterapeuter som alla har stor erfarenhet inom hudsjukvård. Tillsammans finns vi här för att hjälpa dig med ditt hudtillstånd. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.  Vi alla önskar dig välkommen till oss med remiss från din vårdcentral eller vårdapp!

Vår vision är att göra specialiserad hudsjukvård lättillgänglig för patienten, så att diagnostik, behandling och rådgivning kan ske på ett smidigt, snabbt och effektivt sätt.    

9.jpg

Verksamhetschef dr Hassan Killasli

Verksamhetschef för Älvsjö Hudmottagning är Dr Hassan Killasli som är specialistläkare inom dermatologi och venereologi, tidigare bitr. överläkare på hudkliniken Karolinska Universitetssjukhuset Solna och även tidigare verksam på Sophiahemmets hudmottagning.  Dr Hassan har stor erfarenhet av både dermatokirurgi och inflammatoriska hudsjukdomar och är även aktiv som forskare på Karolinska Institutet inom ett projekt rörande hudsjukdomen Hidradenitis suppurativa.

Team Älvsjö Hudmottagning

I vårt team ingår leg. hudläkare, läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. Samtliga har bred erfarenhet och kompetens inom området. Vi arbetar som ett team med målsättningen att du som patient alltid ska få den bästa vården som möjligt. Är du nyfiken på att se vilka vi är som arbetar i vårt team? Klicka här.  

Vill du läsa mer?

bottom of page