Derma Clinic

Derma Clinic är en av Sveriges ledande kliniker inom hudestetik. Vi erbjuder ett brett utbud av medicinska och estetiska behandlingar samt behandlingar inom avancerad hudvård. Hos oss arbetar specialistläkare inom hud & venologi, leg. sjuksköterskor, auktoriserade hudterapeuter, undersköterskor och laserspecialister. Alla med bred kompetens och lång erfarenhet inom sina områden. Vi är även ett utbildningscenter och utbildar varje år sjukvårdspersonal inom estetiska behandlingar och läkare inom laserbehandlingar.

 

Derma Clinic tar emot ett flertal patienter för laserbehandlingar som inte bekostas av landstinget. Till oss kommer kunder med postinflammatorisk hyperpigmentering, melasma, nagelsvamp, vårtor, seborriska keratoser, aktinsk keratos och för godartade födelsemärken som man önskar avlägsna. Derma Clinic har ett stort urval av lasermaskiner och har de senaste på marknaden för att erbjuda säker behandling med bra behandlingsresultat. Hos oss kan du även erbjudas injektionsbehandlingar för svettning, migrän, smärta, akneärr och allmän estetik inom injektionsbeandlingar.  Utöver det erbjuder vi även ett stort urval av avancerad hudvård så som Dermapen, plasmapen, HiFU, PRX T33, kemisk peeling, laserbehandlingar för rosacea, hudföryngring och kärl.

 

Derma Clinic är återförsäljare för Neostrata och för Zo Skin Health, som båda är märken inom medicinsk hudvård som endast får säljas av kliniker med hudläkare.

 

Kontakta oss gärna för mer information och bokning!

OM OS.png
laserbehandling.png
co2 bild.png
co22.png